Ons verhaal

Het ontstaan van Cosmic Vibe

De Vibe kwam tot hier

Ons verhaal begint in 2020, tijdens één van de vele lockdowns, op één van de vele wandelingen met onze honden Boris en Luna, ontdekten we de sport Disc Golf. We waren meteen verknocht aan het spelletje. Het was voor ons een ideale combinatie van beweging, vermaak, een beetje competitie én genieten van de natuur. Dit moesten we delen met de rest van de wereld en zo ontstond onze droom: Cosmic Vibe. Een webwinkel en concept waarmee we Disc Golf populair willen maken in België en ver daarbuiten. Met een aanbod aan professionele en unieke discs willen we jullie Disc Golf ervaring nog beter en aangenamer maken.
We hebben een ruim aanbod aan discs uitgezocht: Discs die blijven drijven, discs voor beginners en discs voor experts. Er zijn er die je tot 200m en verder kan gooien, of je hebt de putter: sterk en flexibel om door de kettingen van de “Disc catcher” te landen.

De sport is overgewaaid uit Amerika en eerst super populair geworden in Scandinavië. Ondertussen dringt Disc golf langzaam maar zeker door in de rest van de wereld en nu ook tot in ons land. Al hebben we in België tot nu toe nog maar een stuk of vijf velden in de aanbieding. 

Maar net daar willen wij met Cosmic Vibe verandering in brengen! Making Disc Golf popular one step at a time!

Wij geven met veel plezier een woordje uitleg over alle discs én over Disc golf. Bij ons kan je terecht voor discs voor beginners en expertise voor beginners. Je kan kopen maar je kan ze ook huren. Samen met ons kan je dan groeien naar naar een gevorderde speler, al dan niet recreatief. Je zal merken dat je al snel een professionelere disc zal willen. 

Na veel oefenen op de typische Disc Golf skills zoals putten en ver en recht gooien, ga je die skills willen etaleren op een prachtig parcours in de stille Kempen te Kasterlee.